NL Crypto Stamp Lancering

PostNL

Client

PostNL

Agency

Blauw Gras

Postzegels verzamelen iets van vroeger?
Mooi niet! Stap samen met Crypto Chris in de wereld van cryptopostzegels en pionier met de allereerste NL crypto stamp.

PostNL Verzamelmarkt gaat met de verkoop van innovatieve postzegels de verzamelmarkt nieuw leven inblazen. 

Dit door een innovatieve crypto postzegel te ontwikkelen. Met deze postzegel introduceert PostNL een nieuwe manier van postzegels verzamelen. De NL Crypto Stamp is een combinatie van een gewone postzegel en een digitale twin. De digitale twin is een NFT en kan door de klant zelf worden opgeslagen in de blockchain. Met de introductie van de NL Crypto Stamp is het nieuwe verzamelen officieel begonnen. 

Dat lijkt intimiderend, maar gelukkig is er een echte verzamel-OG die zowel verzot is van postzegels als NFT’s, die ons aan de hand neemt. Iemand die zowel de jonge als oude doelgroep aanspreekt met zijn aanstekelijke enthousiasme: Crypto Chris. Hét nieuwe gezicht van PostNL en de campagne. Hij zal ons meenemen in de wereld van cryptopostzegels in een serie social video’s die ik heb mogen regisseren.

Social Video's met Crypto Chris

Check hieronder de serie social video’s die worden ingezet om zowel een nieuwe als oude doelgroep aan te spreken. Binnenkort zijn er meer video’s beschikbaar.

Voor de keyvisual is Nathalie van der Peijl aan de slag gegaan. Deze is geïnspireerd door de nieuwe visuele trends binnen het web3 thema.